Autentificare

Noutati

Loc de parcare Brasov

Loc de parcare Brasov

Loc de parcare Brasov. Numarul masinilor din Brasov a depasit cu mult numarul locurilor de parcare.
Studiul realizat de Primaria Brasov arata ca sunt 80697 de parcari rezidentiale. Aici sunt incluse si locurile de parcare cu plata, publice fara plata, de pe domeniul public si cele in centrele comerciale.
Brasovul este sufocat de masini, asa cum rezulta din acest studiu. In orasul de sub tampa circula in fiecare zi aproximativ 95000 de masini. Este aproape imposibil gasirea unui loc de parcare, mai ales in centrul Brasovului. Din acest motiv multi sofer isi lasa masinile pe trotuar, spatii verzi sau alte zone interzise.


Un alt aspect important ce a reiesit din aceasta analiza reprezinta numarul de autoturisme care sunt inmatriculate in alte judete. Aproximativ 6500 de masini din alte judete circula pe strazile Brasovului si pun presiune pe locurile de parcare. Gestionarea parcarilor nu este eficient, chiar daca avem aceste probleme de mult timp.


Majoritatea parcarilor rezidentiale raman nefolosite in timpul zilei. Proprietarii parcarilor folosesc blocatoarele, astfel incat vizitatorii sunt nevoiti sa isi lase masinile pe trotuar sau carosabil. Sunt folosite aproximativ 16000 de sisteme de blocare, desi din anul 2013 este interzis montarea acestora.

Primaria Brasov a initiat in dezbatere publica studiul realizat de experti cu privire la masini si parcari. Brasovenii sunt rugati sa consulte documentul si sa-si spuna parerea la solutiile prezentate. Consultarile cu privire la solutiile propuse vor incepe pe 29 martie. Problemele soferilor vor fi discutate, cetatenii obisnuiti vor fi consultati de catre expertii din cadrul asociatiei de transport metropolitan si administratiei publice locale.

i love brasov

Suvenir Brasov | Sali Evenimente

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *