Autentificare

Noutati

Presedintele ucrainean la Brasov

Presedintele ucrainean la Brasov

Presedintele ucrainean la Brasov. Agentia de presa de stat din Rusia, Ria Novosti sustine ca presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski se afla la Brasov. Stirea initiala a aparut pe un canal de propaganda rusa, denumita “War on Fakes”.

Informatia se bazeaza pe miscarile de aeronave observate pe siteul Flightradar.
Se observa o aeronava neidentificata cu alte patru elicoptere ale Fortelor Armate ale Ucrainei. Au decolat in apropierea grantiei romano-ucraineana si au aterizat in zona Brasovului.

Elicopterele respective sunt de fapt civile si au sosit la o companie privata din Brasov pentru mentenanta.
Verificarea aeronavelor trebuie respectata foarte riguros. Avand in vedere ca invazia rusa a distrus infrastructura din Ucraina, mententanta trebuia rezolvata in alta tara.

Elicopterele Airbus H225 sunt detinute de Garda Nationala a Ucrainei. In total vor veni la Brasov 14 elicoptere, pentru a fi reparate la Ghimbav.

Ministerul Apararii Nationale a explicat ca elicopterele din Ucraina nu au armament la bord. Sunt configurate pentru misiuni civile.
Airbus Helicopters Romania, din Ghimbav, judetul Brasov va efectua mentenanta planificata.

Clarificarile venite de la minister erau necesare, deorece ministerul rus al Apararii a trecut la avertizari. Purtatorul de cuvant Igor Konasenkov a spus ca folosirea retelelor de aerodromuri sau aeroporturi ale altor tari, sau gazduirea de aeronave se considera ca implicare in razboi.

Presedintele ucrainean sfideaza pe invidatorii rusi. Zelenski a postat faptul ca se afla chiar in parlamentul ucrainean.

i love brasov

Suvenir Brasov | Sali Evenimente

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *