Autentificare

100

100

Din 18 ianuarie turistii si localnicii vor putea ajunge in Poiana Brasov direct de la Gara Brasov cu autobuzul. Linia 100 a fost pusa in circulatie de catre RAT Brasov.
Aceasta va circula intre gara si pana la partea inferioara ale telegondolei si telecabina Kanzel.
Programul autobuzului 100 a fost stabilit sa corespunda cu orele de sosire a trenurilor din directia Bucuresti si Ploiesti.
Din aceasta directia vin majoritatea turistilor.
Biletul aferent unei calatorii costa 6 lei ca si in cazul liniei 20 care pleaca spre Poiana din Livada Postei.

din Gara

Pentru turisti este cea mai buna solutie sa ajunga pe partiile din Poiana Brasov. Trenul este cel mai rapid si mai sigur mijloc de transport intre Brasov si Bucuresti. Putem spune ca vor lua autobuzul spre Poiana direct din tren si ajung foarte repede pe partii. Astfel evita aglomeratia de pe Valea Prahovei, elimina stresul cu gasirea unui loc de parcare.
Se pot bucura pe deplin de cele mai bune partii din Romania.

Municipalitatea discuta cu CFR-ul pentru a gasi o solutie astfel incat sa se poate achizitiona impreuna cu biletul de tren sibiletul pe linia 100.
Momentan se poate cumpara biletul de autobuz la casele de bilete din statii si prin aplicatia 24Pay.
Si pentru brasoveni este o veste buna introducerea liniei 100. Nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze pana la Livada Postei ca sa urce in Poiana, mai ales ca linia 100 va avea o statie si la Camera de Comert.
Atat turisii cat si brasovenii sunt bineveniti sa utilizeze linia 100 RATBV pentru a se bucura din plin si fara stres de frumusetea statiunii Poiana Brasov.

Program

Program linia 100
Plecari din Gara Brasov, zilnic: 8.55, 9.45, 10.25, 10.40, 12.00, 15.10, 15.40, 16.00 și 16.40
Plecari de la telecabina Kanzel si telegondola, zilnic: 9.40, 10.30, 11.10, 11.25, 12.45, 15.55, 16.25, 16.45 și 17.45

Programul tine cont si de faptul ca turistii sositi in statiune trebuie sa se cazeze in hoteluri si pensiuni.

Statii pe ruta Gara – Poiana: Gara Brasov, peronul 1 (cel mai apropiat de gara, unde opresc si liniile 29 si 40), Camera de Comert – Livada Postei – Bellevue Residence – Warthe – Facultativa 1 – Facultativa 2 – Poiana de jos – Poiana Brasov (parcarea mare) – Telecabina Kanzel/telegondola Postavarul

Statiile pe ruta Poiana – Gara sunt urmatoarele: Telecabina Kanzel/telegondola Postavarul – Poiana Brasov – Poiana de jos – Facultativa 2 – Facultativa 1 – Warthe – Bellevue Residence – Livada Postei – Hidro A – Gara Brasov.

Partii

Temperaturile scazute din ianuarie au permis amenajarea partiilor inferioare a muntelui. Sunt deschise partiile Drumul Rosu si Sulinar. Breteaua care leaga Drumul Rosu de partia Bradul este deasemenea practicabil.
Stratul de zapada in partea superioara a muntelui are in jur de 50 cm, ceea ce ofera conditii foarte bune de schi.
In partea inferioara stratul de zapada masoara 30 cm, si aici conditiile de a schia sunt foarte bune. Partiile destinate incepatorul, Bradul si Stadion, sunt pregatite pentru a invata sporturile de iarna.

www.iLoveBrasov.ro

Foto: Szabo Attila

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *