Autentificare

Noutati

Liberty Betsy

Liberty Betsy

In anul 2010 a fost adus un urs, pe nume Betsy, in Sanctuarul Liberty de la Zarnesti tocmai din Statele Unite ale Americii.
Dupa 34 ani de viata si dupa 12 ani in care a fost ingrijit de Asociatia “Milioane de prieteni” Betsy s-a stins, a plecat in padurea vesnica Ursa Mare, alaturi de alti ursi.

Pentru colectivul de la sanctuarul de ursi este o tristete pierderea lui Betsy, dar lupta trebuie sa continue pentru ursii care au ramas si cei care o sa mai vina.
Presedintele Asociatiei Milioane de Prieteni, Cristina Lapis deplange disparitia lui Betsy, insa se bucura de faptul ca ursi nenoriciti si greu incercati de soarta, ca si el, ajung sa fie salvati si sa traiasca macar cativa ani in liniste si fericire.
Povestea lui Betsy, ursul circar va fi prezentat catre toti vizitatorii sanctuarului de la Zarnesti, astfel amintirea lui va trai mereu.

Ursul brun a ajuns la Sanctuarul Liberty tocmai din SUA. A fost salvat de asociatia Huston SPCA si a fost adus cu avionul la Frankfurt si de acolo cu masina pana la Zarnesti.
Dupa ce s-a inchis circul, ursoaica a ajuns sa traiasca intr-un tarc mic langa un fast food din Texac si a mancat doar resturi de la acest restaurant ani de zile, lucru care i-a afectat stomacul ireversibil.
La sanctuarul de ursi din Zarnesti au urmat multi ani de regim alimentar si tratament medical, totodata s-a bucurat de dragoste si demnitate.

www.iLoveBrasov.ro

Foto: Asociatia Milioane de Prieteni

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *