Autentificare

Noutati

Elevu’

Elevu’

Stefan Ionel Dumitrescu, elevul brasovean de la Colegiul “Ioan Mesota” a castigat medalia de aur la Balcaniada de Fizica, el fiind cel mai tanar din echipa romaneasca. In trecut elevul minune a mai castigat multe medalii la diverse olimpiade.


Elev in clasa a IX-a, a participat deja la mai multe concursi destinat liceenilor din tara si strainatate. Mai mult decat atat a si castigat medalii de aur la competitii unde ceilalti concurenti erau mai in varsta decat el.
Elevul brasovean a obtinut locul I la Olimpiada de Matematica si Lingvistica, la care a participat in trecut. A terminat tot pe primul loc concursul national Science On, unde a participat in numele clasei a X-a, desi el a fost doar in clasa a VIII-a.

Dorinta tanarului brasovean este sa cunoasca, sa stie cat mai mult. Faptul ca a castigat medalia de aur la Balcaniada de Fizica reprezinta un real succes.

Abia a terminat clasa a VIII-a si a fost selectat sa participe la aceasta olimpiada de fizica, impreuna cu elevi din clasa a IX-a, a X-a si chiar a XI-a.
In vacanta de vara si-a mentinut capacitatile intelectuale rezolvand derivate, integrale, probleme de matematica de clasa a XI-a si a XII-a.

Stefan are un website pe care publica lucrarile din mai multe stiinte cum ar fi matematica sau discipline umaniste. Citeste foarte mult, dupa care isi pulica recenziile pe site.

Directorul Colegiului National “Ioan Mesota” povesteste ca este un dascal norocos si fericit, avand elevi ca Stefan Ionel Dumitrescu.
Profesorul a predat lui Stefan din clasa a V-a si confirma spusele elevului, si anume ca este pasionat de orice materie.

In afara de faptul ca este un elev eminent, Stefan este foarte activ in afara scolii, face sport, inoata si schiaza.

www.iLoveBrasov.ro

Foto: Attila Szabo

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *