Autentificare

Noutati

VaccinAir

VaccinAir

In perioada 22-23 mai in cadrul maratonului de Vaccinare, un numar de 453 de persoane in Aeroportul International Brasov.

Weekendul trecut au fost vaccinate 1370 de persoane dintre care 33% s-au vaccinat in aeroport. Maratonul Decolam spre normalitate a avut mare prindere la public si a convins doritorii sa se vaccineze chiar in aeroport.

Acestia au putut sa vada si evolutia lucrarilor de constructia a aeroportului din Brasov. Oamenii au putut fi vaccinati din masina in zona de imbarcare-debarcare iar tot procesul s-a desfasurat foarte rapid.

Cei care nu au venit la aeroport cu masina personala au fost vaccinati in sala de asteptare a Terminalului.

Acest maraton al vaccinarilor a fost organizat de mai multe institutii si anume : Consiliul Judetean Brasov, Institutia Prefectului Judetul Brasov, Directia de Sanatate Publica Brasov, Primaria Municipiului Brasov, ISU Brasov, Crucea Rosie Brasov, Serviciul Judetean Salvamont Brasov si Asociatia Salvatorilor Voluntari – SAR (ASV România – Search And Rescue).

Cu aceasta ocazie brasovenii au fost incurajati sa se vaccineze pentru a nu fi infectati cu virusul Covid si sa vada in ce stadiu au ajuns lucrarile la aeroport. Doar in acest fel, oamenii au o sansa in plus sa traiasca in deplina normalitate in viitorul apropiat.

www.iLoveBrasov.ro

Foto: Attila Szabo

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *